Livrare în 1-3 zile lucrătoare!

SUPERMARKETUL TĂU ONLINE

Fast Shipping

Safe and Sound

7-Days Guarantee

Return Guarantee

Secured Payment

Secure Payment

Free Shipping

Over 65$

Termeni și Condiții pentru magazinul online dintoate.ro:

 1. Introducere
  Bine ați venit la magazinul online dintoate.ro, deținut și operat de Blue Eagle Consulting S.R.L. Accesul și utilizarea magazinului online sunt guvernate de Termenii și Condițiile de mai jos, împreună cu Politica de Confidențialitate și Politica de Livrare și Returnare. Utilizarea magazinului online implică acceptarea tuturor acestor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza magazinul online.

 2. Despre produse
  Magazinul online dintoate.ro comercializează produse alimentare, băuturi și electrocasnice mici. Toate produsele sunt descrise cât mai precis posibil. Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea produsului înainte de a face o comandă.

 3. Plata și livrarea
  Magazinul online dintoate.ro acceptă plăți online cu cardul prin intermediul sistemului Netopia și oferă livrare prin intermediul companiei de curierat Fan Courier. Costul livrării va fi afișat în timpul procesului de finalizare a comenzii. După finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare care va include detalii despre comandă și procesul de livrare.

 4. Returnarea produselor
  Produsele achiziționate prin intermediul Magazinului Online pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Nu se acceptă returnarea produselor alimentare. Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original și însoțite de documentația originală. Costul returnării produselor va fi suportat de către client.

 5. Servicii de abonament
  Magazinul online dintoate.ro poate oferi servicii de abonament pentru reduceri permanente. Plățile pentru aceste servicii nu sunt returnabile.

 6. Proprietatea intelectuală
  Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra magazinului online, inclusiv textele, grafica, logourile, imagini, clipurile video și audio, aparțin Blue Eagle Consulting S.R.L. și nu pot fi utilizate fără permisiunea scrisă a acestora.

 7. Limitarea răspunderii
  Magazinul online dintoate.ro și Blue Eagle Consulting S.R.L. nu vor fi responsabili pentru orice pagube directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive, inclusiv, dar fără a se limita la pierderea de profituri, venituri, economii sau date, în legătură cu utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza magazinul online, chiar dacă a fost informată de posibilitatea unor astfel de daune.

 8. Modificări
  Blue Eagle Consulting S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment și fără notificare prealabilă. Orice modificare va fi postată pe magazinul online și va intra în vigoare imediat după publicarea acesteia. Utilizarea continuă a magazinului online după modificarea Termenilor și Condițiilor constituie acceptarea acestora.

 9. Litigii și lege aplicabilă
  Orice litigiu legat de utilizarea magazinului online dintoate.ro va fi rezolvat prin negocieri între părți. Dacă nu se poate ajunge la un acord amiabil, litigiul va fi supus jurisdicției instanțelor competente din România. Prezentul acord este guvernat și interpretat în conformitate cu legile României.

 10. Contact
  Pentru orice întrebare sau nelămurire referitoare la Termenii și Condițiile magazinului online dintoate.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@dintoate.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.

Market DinToate.ro Dorești să te abonezi la notificări din partea dintoate.ro?
Dismiss
Allow Notifications