Livrare în 1-3 zile lucrătoare!

Politică de returnare și rambursare

Fast Shipping

Safe and Sound

7-Days Guarantee

Return Guarantee

Secured Payment

Secure Payment

Free Shipping

Over 65$

Politica de retur pentru dintoate.ro:

 • Clientul poate returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără invocarea vreunui motiv.
 • Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu toate accesoriile și ambalajul original intact.
 • Costul returului va fi suportat de către client, cu excepția cazului în care produsul livrat este defect sau nu corespunde descrierii de pe site.
 • Dintoate.ro se obligă să returneze contravaloarea produselor în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora.
 • Produsele alimentare nu se returnează.

Este important să rețineți că nu se acceptă returnarea produselor alimentare sau a celor care prezintă semne de utilizare sau deteriorare din vina clientului. Pentru orice informație suplimentară sau nelămurire, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact de pe site sau prin telefon la numărul afișat în secțiunea de contact.

Politica de rambursare a site-ului dintoate.ro este următoarea:

 1. Dacă un client nu este mulțumit de produsul achiziționat, poate solicita returnarea acestuia în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

 2. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, fără semne de uzură sau deteriorare și trebuie să fie în ambalajul original.

 3. Clientul trebuie să suporte costurile de returnare a produsului.

 4. După primirea produsului returnat, echipa noastră va verifica starea acestuia și, în cazul în care se îndeplinesc condițiile menționate anterior, se va iniția procesul de rambursare.

 5. Rambursarea se va face în termen de maximum 14 zile de la primirea produsului returnat. Suma rambursată va include prețul produsului și costurile de livrare inițiale, cu excepția costurilor suplimentare rezultate din alegerea unui alt tip de livrare decât cel standard oferit de noi.

 6. În cazul în care produsul returnat prezintă semne de uzură sau deteriorare, nu se vor face rambursări și produsul va fi returnat clientului.

 7. Nu se acceptă retururi sau rambursări pentru produse personalizate sau comandate la cerere.

 8. În cazul în care produsul achiziționat prezintă defecte sau probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a rezolva problema.

Market DinToate.ro Dorești să te abonezi la notificări din partea dintoate.ro?
Dismiss
Allow Notifications