Description
Din dorinta de a oferi un produs cat mai natural, ambalam manual mierea imediat dupa extragere, nefiind procesata termic. Gustul de odinioara al mierii de la tara, il veti resimti inca de la prima deschidere a borcanului pana la ultima lingurita savurata. Miere poliflora, 100% naturala.
Mierea polifloră este obţinută din nectarul mai multor flori de câmp şi conţine princiipile active ale mai multor plante. De aceea ea este mai bogată în vitamine şi săruri minerale şi mult mai aromată decât mierea monofloră. Conţine vitamine din complexul B, vitamina C şi K, acizi organici şi hormoni, bor, fier, calciu, potasiu şi fosfor, glucoză şi fructoză.
Mierea polifloră are un gust intens, foarte dulce şi parfumat. Culoarea mierii poliflore este de regulă brun-roşiatică sau de nunaţe de chilimbar, dar ea poate varia în funcţie de florile predominante: de la galben viu, până la brun închis.
Mierea polifloră se cristalizează, tocmai pentru că este 100% naturală. Mierea care nu se cristalizează are un adaos de zahăr artificial. La mierea polifloră, procesul de cristalizare este unul natural, de aceea nu afectează cu nimic calităţile terapeutice ale mierii.
- Apetit scăzut
- Indigestie, constipaţie sau diaree
- Anemie
- Oboseală cronică fizică şi surmenaj psihic
- Boli de inimă
- Hemoglobină scăzută
- Anorexie
- Afecţiuni ale ficatului
- Demineralizarea oaselor şi osteoporoză
- Răni, arsuri şi cicatrici – se aplică miere pe bandajele folosite
- Afectiuni ale rinichilor
- Probleme ale sistemului nervos
- Bacterii – stafilococi
La noi găsiți mierea in stare naturală, nefiind procesată termic, ambalarea mierii făcându-se manual in borcane imediat dupa extragerea mierii din fagurii, asigurându-i umiditatea perfecta favorizand procesul de cristalizare.
Reviews
There are no reviews yet.